donderdag 29 mei 2014

Daar ben ik weer

Het is even stilgewest maar ik heb wel een aantal hele mooi kaarten gemaakt en allemaal met 1 stempelset. Onder aan dit bericht kun je ze bekijken. 

Ik heb eerst een super leuk nieuwtje


Stampin' Up! heeft een nieuwe actie voor je!
De komende vier weken kun je bij Stampin' Up! instappen en je aansluiten bij mijn team door het starterspakket aan te schaffen voor slechts €65 en producten uit te zoeken naar eigen keuze voor €70!
Dit is een mooie gelegenheid om te kijken of het ook iets voor jou is om demonstratrice te worden.
Het standaard starterspakket van €129, waarbij je voor €175 aan producten naar eigen keuze mag uitzoeken, blijft eveneens verkrijgbaar.
Dit is een goed pakket voor degene met een lang verlanglijstje!

Mocht het je onverhoopt niet te bevallen, dan stopt het allemaal automatisch, je bent nergens toe verplicht, geen kleine lettertjes en je hoeft de ontvangen kortingen niet terug te betalen! Zeker de moeite waard dus om het gewoon te proberen en te genieten van alle voordelen die het heeft om aangesloten te zijn bij Stampin' Up!


Maar waarom is het wel heel leuk om dit nu te doen 


  • Je kunt vanaf 1 juni items uit de nieuwe catalogus pre-orderen . Jij hebt dan als eerste de nieuwe catalogus en producten uit deze catalogus in handen.
  • Project Life komt er snel aan en als demonstratrice kun jij Project Life ook al bestellen voordat het voor klanten beschikbaar komt.
  • Onze lijst met producten die vanaf juli niet meer verkrijgbaar zijn komt binnenkort uit en jij kunt zien welke producten mee gaan naar de nieuwe catalogus en deze alvast bestellen.
  • Je eerste kwartaal loopt tot en met eind september! Dus je hebt in plaats van 3 maanden, een half jaar de tijd voor je eerste kwartaal.
  • In september komt er een nieuwe seizoenscatalogus met allemaal nieuwe producten. Je kunt pre-orderen voor deze catalogus is in Augustus, dus nog meer reden waarom je je minimum makkelijker kunt halen en van alle kortingen en speciale acties alleen voor demonstratrices kunt profiteren.
  • En natuurlijk de 20% korting op de prijs van je producten
  • Je komt in een bijzonder creatief en elkaar ondersteunend team, waar iedereen welkom is en waar iedereen op zijn eigen manier een demonstratrice is. De een is wat meer zakelijk ingesteld en de ander doet het puur voor de hobby. Iedereen is welkom!
  • Mijn upline Eefje is al vanaf de 1e dag demonstratrice bij Stampin' Up! en heeft heel veel ervaring om te delen en inmiddels ben ik zelf ook al een poosje bezig. Wij zijn er om jou te helpen, te ondersteunen en te enthousiasmeren...
 

Wil je meer weten mail me gerust voor meer informatie.

littlebirdstampintreasures@gmail.com 

Wil je gelijk je wensenlijst bestellen dan kun je je hier
Hier onder de kaarten die ik gemaakt heb. Allemaal met de stempelset  petal parade van  Stampin' Up! en kijk eens wat een verschillende dingen je allemaal kan doen met 1 stempelset. Dat trekt mij zo enorm aan om met deze producten te mogen werken.


Groetjes JaneGeen opmerkingen:

Een reactie posten