Bestellen

Bestellen

Sinds 22 februari ben ik onafhankelijk demonstratrice bij Stampin Up. Deze mooie producten van Stampin Up kunt u niet in de winkel kopen maar alleen bij een demonstratrice. Ik vind de producten zelf enorm leuk en het mooie van de producten is dat alles zo mooi bij elkaar past. Je hebt een papierlijn, hierbij kun je inkt, lint,knoopjes en allerlei andere dingen te bestellen zodat alles mooi bij elkaar past. Op deze pagina vind je alle informatie omtrent de bestelling. Je kunt alle producten die je kunt bestellen vinden in de catalogus Hier

Bestellen via mail:
  Bestellen kun je doen via de mail: littlebirdstampintreasures@gmail.com. Vermeld bij uw bestelling uw adres- en telefoongegevens, artikelnaam en nummer. Na uw bestelling ontvangt u van mij een email met mijn betaalgegevens. Na betaling, plaats ik uw bestelling bij Stampin Up! en ontvangt u uw bestelling normaal gesproken met ongeveer drie werkdagen via UPS. Verzendkosten zijn € 5.95 voor een bestelbedrag onder de € 75,00. Komt u boven de 75,00 dan neem ik de verzendkosten voor mijn rekening. Uw bestelling wordt nu rechtstreeks naar u toegezonden. Voor vragen over de producten kan je ook altijd contact met mij opnemen.

Maar 1 keer per maand doe ik een verzamelbestelling, ik verzamel dan alle bestellingen bij elkaar en betaal de 5,95 verzendkosten van UPS. Uw bestelling kan hier in worden mee genomen. Wel komen er dan de kosten bij voor het versturen van mij naar u toe. Soms is dit goedkoper als rechtstreeks bestellen. In de sidebalk vind u de datums wanneer er een verzamelbestelling gedaan wordt. Kosten voor het versturen staan hieronder vermeld.


 Ophalen/verzenden bestelling
Een bestelling kan altijd bij mij worden opghaald. Voor bestellingen die via brievenbuspost kunnen worden verstuurd is dit natuurlijk voordeliger dan via UPS bestellen. Ik bereken dan alleen het Nederlandse brievenbuspost tarief aan u door.


Kosten verzending 
Brievenbuspost  Naar gewicht en op eigen risico
Vanaf 500 gram altijd met DHL.
Ophalen bij een DHL servicepoint  €4,00 
DHL                                              €5,50
PostNL                                          €6,75

Betalingen 

Betalingen dienen vooraf gedaan te worden. De betaling dient de dag voor de besteldatum binnen te zijn. 
 

littlebirdtreasures@gmail.com

Groetjes Jane

1 opmerking:

  1. Ik zou graag de uilen pons willen, maar het liefst ophalen, zit u ver bij de Noordoostpolder vandaan?

    BeantwoordenVerwijderen