Party time

Party time

Neem voor een gezellige party (ochtend, middag of avond met vriendinnen, kennissen of familieleden) met Stampin'up! materialen contact met me op.
Je maakt prachtige creaties met de exclusieve producten van Stampin' Up! En dat is nog niet het leukste,  Jij als gastvrouw Krijgt sowieso een gratis catalogus en daarnaast kan je allerlei gratis producten verdienen, waarvan sommige exclusief verkrijgbaar zijn voor de gastvrouw. 
Als je vrienden zien hoe geweldig de producten van Stampin' Up! zijn, dan verkopen de producten zichzelf!
De party's  zijn voor iedereen of je nu veel ervaring hebt of net wilt gaan beginnen. Informeer naar de mogelijkheden.


Mail me voor een afspraak voor een workshop
Je kunt een party geven bij jou thuis maar wil je dit liever niet kan dit ook bij mij thuis.
Ik heb plaats voor 6 personen.


  Ik vraag een vergoeding voor het gebruikte materiaal. Het bedrag p.p. is afhankelijk van de hoeveelheid gebruikt materiaal.
Hieronder zie je wat je kunt verdienen door het geven van een party, of door het verzamelen van de bestellingen van je vrienden:

 
Heb je nog vragen wil je een voorstel doen laat het me weten.

inloop/demo avond

Wil je graag een keer kennis maken met mij en de mooie producten van stampin up dan ben je op en aantal avonden welkom om bij mij thuis te komen en een mooie kaart te maken. Je kan een kijkje nemen bij de producten die ik van Stampinup heb en je mag werken met een aantal producten van Stampinup.Ik vraag 2,50 voor de materialen die we gaan gebruiken. De avond duurt van 20 uur tot 22 uur. De datums staan in de sidebalk van mijn blog en graag even reserveren van te voren ik kan maar 6 mensen kwijt. Het is geheel vrijblijvend, maar mocht u toch een bestelling doen dan vervallen de kosten. 

littlebirdtreasures@gmail.com

 Groetjes Jane

Geen opmerkingen:

Een reactie posten