vrijdag 21 februari 2014

VoorstellenHallo allemaal,

Het spannende avontuur gaat beginnen. Ik ga me zaterdag 22 februari inschrijven als demonstratrice van Stampin up. Heel erg spannend natuurlijk maar vooral heel erg leuk. Met hulp van mijn teamgenootjes gaat dit zeker lukken. Ik ga in het team van Eefje Bouweriks werken.
Afgelopen tijd heb ik zitten kijken en aankruisen en weer wegstrepen in de catalogus maar heb een beslissing genomen. Dat viel allemaal niet mee er staan zo ontzettend veel leuke spulletjes in.  Nou is het alleen nog even wachten tot de spulletjes binnen komen en ik er mee bezig kan en hier mijn mooie creatie kan laten zien.
Bij een nieuwe nieuw begin hoort natuurlijk ook een nieuw blog. En ben druk doende er wat moois van te maken en veel informatie te geven over stampin up en de producten en de vele mogelijkheden die je er mee kunt.
Dus......mocht je graag kennis willen maken met de producten van Stampin' Up! middels bijvoorbeeld een workshopje bij mij of bij jouw thuis, neem dan contact met me op via littlebirdtreasures@gmail.com.

Groetjes Jane

3 opmerkingen:

 1. Je blog ziet er al leuk uit, toppie, heel veel succes en welkom in mijn team

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes en veel plezier. Gaat vast lukken met Eefje.
  Groetjes Anneke.
  www.annekescardart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om je in onze groep te hebben. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen